Luonto, luonnollisuus ja luomu - luonnollista liikettä

Kun Teknopalatsi siirtyi Jaana Heiskasen luotsattavaksi 90-luvulla, yritystä lähdettiin kehittämään intuitiivisesti, luonnollisista lähtökohdista käsin - ja rohkeasti omaa polkua kulkien, mikä ei sulje pois sitä, mitä ympärillä tapahtuu.

Kaikkeen ei lähdetä mukaan, vaan infotulvasta poimitaan tarkasti omaan polkuun sopivat asiat. Niitä ovat olleet mm. markkinoiden edistyksellisimmät kuntosalilaitteet, hyvinvointia täydentävät ryhmäliikuntakonseptit ja puhtaan ruoan puolesta puhuva luomukauppa.

Koska hyvinvointi vaatii sekä henkistä että fyysistä tasapainoa, tuntivalikoimassa on paljon myös mind-tunteja. Monissa keskuksissa joogatunnit ovat tulleet ja menneet. Teknopalatsiin ne ovat jääneet. Fyysinen harjoittelu vapauttaa mielen harhailusta ja kuntoilu lisää onnellisuutta.

Kun seuraa sydämensä ääntä, pysyy polullaan. Etenkin, kun juuret ovat kasvaneet syvälle pohjoiseen maaperään. Merituulten puhallellessa pystyssä pysymiseen on tarvittu paljon työtä, yhteishenkeä ja uskoa tulevaisuuteen. Nyt kasvua jatketaan yhtä tinkimättömästi ja rohkeasti. Ei kasvun itsensä takia, vaan luontaista liikettä jatkaen.


"Yllättävintä on ihminen. Hän uhraa terveytensä, jotta saisi rahaa. Sitten hän uhraa rahaa saadakseen takaisin terveytensä. Ja sitten hän on niin huolissaan tulevaisuudesta, että hän ei nauti tästä hetkestä. Seurauksena on se, että hän ei elä tässä hetkessä eikä tulevaisuudessa. Hän elää ikään kuin hän ei koskaan kuolisi, ja sitten hän kuolee, eikä ole oikeastaan koskaan edes elänyt." Dalai Lama 


Tutkimuksen mukaan koiran tuominen työpaikalle alentaa stressiä ja lisää työn mielekkyyttä. (Lähde: BBC) Jaanan koira Nero onkin tuttu vierailija Teknopalatsilla.