Polkutunnit

Polkaise hiki pintaan Polku-sisäpyöräilytunnilla.

Polun edessä oleva etuliite kertoo tunnin teeman. Esimerkiksi PopRockPolulla soitetaan poppia ja rockia ja RasvanpolttoPolulla palaa rasva.

RPM®-tunnit ovat Les Millsin kehittämiä intervallityyppisiä sisäpyöräilytunteja.

Teemapolkutunnit


2.9. PopRockPolku Joni
9.9 PopRockPolku Joni
16.9. PopRockPolku Joni
23.9.
PopRockPolku Joni
30.9.
PopRockPolku Joni
7.10. Tukkahevi 45
Anelia
14.10.Tukkahevi 45?
Anelia
21.10.PopRockPolku
Kaisa
28.10.
Henna

Tuntien intensiteetti

Tähtien määrä (1-3) tunnin nimen perässä kertoo tunnin intensiteetin. Esimerkiksi RPM® 30 ♥ **

* Sinulle, joka olet vielä Polkusi alussa
** Sinulle, joka olet jo Polkuja polkenut
*** Sinulle, joka kuljet omia Polkujasi
 

Sykeohjatut tunnit 

Sykeohjatuilla tunneilla näet Polkustudion seinällä olevilta näytöiltä reaaliajassa oman sykkeesi, sekä sykealueen, jolla harjoittelet. Tunnilla ohjaaja opastaa ja kertoo millä alueella milloinkin tulisi harjoitella. Tunnin jälkeen saat vielä sähköpostiisi henkilökohtaisen raportin omasta harjoituksestasi.

Tunnilla tarvittavan sykevyön ja lähettimen saat lainaksi vastaanotosta. Kun osallistut sykeohjatulle tunnille ensimmäistä kertaa, niin järjestelmään kirjataan perustiedot, joiden avulla saadaan laskettua omat henkilökohtaiset sykealueesi sekä energian kulutus. Jos tiedät oman maksimisykkeesi, voit ilmoittaa sen vastaanotossa, jolloin saadaan vielä hieman tarkempi tulos.

Huomaathan, että syketiedon käyttäminen tunnilla on vapaaehtoista ja voit osallistua tunnille myös ilman lähetintä ja sykevyötä.

Ruuhkien välttämiseksi voit käydä rekisteröimässä perustietosi järjestelmään ihan milloin tahansa, jolloin ne löytyvät valmiiksi omalla nimelläsi kun seuraavan kerran osallistut tunnille.