Tuntikuvaukset

MIND-TUNNIT

(sis. myös kahvakuulatunnit, joogatunnit ja vanhempien ja lasten tunnit) 


BODYBALANCE®
Katso kohdasta Les Mills -tunnit

RULLAUS

Rullaus tekee kiduttavan kipeää, mutta myöhemmin olo rentoutunut kuin hieronnan jälkeen. Keho rullataan auki oranssilla rullalla, Foam Rollerilla. Hiero itsesi onnelliseksi.

MOVE
Mukaansatempaava kokovartalotreeni, tee omaan tahtiin. Aloittelijalle sopivalla tunnilla välineinä iso jumppapallo, käsipainot sekä oman kehon paino.

PÖLKKYJOOGA
Jooga- ja venyttelyliikkeissä käytetään apuna bolsteria eli "pölkkyä".

MOVE 30 + KAHVAKUULA 30 
                  Tunti on monipuolinen koko vartaloa, erityisesti keskivartalon syviä lihaksia vahvistava ja tasapainoa kehittävä toiminnallinen lihaskuntotunti. Välineinä tunnilla käytetään isoa jumppapalloa, käsipainoja sekä kahvakuulia. Tunti sopii myös aloittelijoille.

PILATES
Kehonhallintamenetelmä, jossa liikkeet kohdistuvat syviin lihaksiin, jotka kannattelevat asentoa ja vaikuttavat ryhtiin ja selän hyvinvointiin. Tärkeä osuus hengityksellä. Rauhallinen lihaskuntoharjoitus. Myös erityisesti niskan ja selän alueelle keskittyvä versio Pilates (niska/selkä)

RENTOUTTAVA VENYTTELY
Rentoutuminen nopeuttaa kehon palautumista ja laskee mielen stressikäyrää. Rennolla asenteella, helpoilla liikkeillä ja rauhallisilla ja syvillä hengityksillä pääset lähemmäs itseäsi ja vapaudut kireyksistä.

VENYTTELY
Kehollesi on varattu huoltoaika! Venytystä, vetreytystä, lihasten elastisuutta ja rentoutta. Tule tutustumaan kehoosi pintaa syvemmältä!

ÄÄNIMALJAMEDITAATIO 
Äänimaljameditaatiossa yhdistyvät sekä äänimaljojen lempeä, rentouttava värähtely
että mieltä tasapainottavat mindfulness-harjoitukset. Tämä meditaatio sopii kaikille, jotka haluavat lisätä yleistä hyvinvointiaan ja terveyttään. Erityisen hyvin se sopii kehon ja mielen tasapainottamiseen rankan treenin tai stressaavan työpäivän jälkeen. Sopii hyvin myös valmentautumiseen ennen vaativia ja stressaavia tilanteita. Rento, avoin, tyyni ja lempeä mieli levänneessä kehossa jaksaa paremmin. Meditaatio tehdään selälleen maaten.
 
KEHONHUOLTO
Toiminnallista kehonhuoltoa fascioita eli lihaskalvoja availlen. Aktivoimme ja avaamme lihasketjuja erilaisilla kehonharjoitteilla ja aktivoinneilla. Käytämme apuvälineinä esimerkiksi rullia, palikoita ja qua-shi kampoja. Avaukset keskittyvät niska-hartiaseutuun sekä lantion ja alaselän alueella tunnin teemasta riippuen. Tervetuloa huoltamaan ja hoitamaan kehoa!

FLOW YOGA
Kehoa avaava ja vahvistava joogatunti. Keskitason tunti eli dynaamisia sarjoja, jonka myötä tulee lämmin. Sarjat tehdään omaa kehoa kuunnellen.

POWERYOGA
Fyysinen joogatunti. Haastetta sekä liikkuvuudelle että voimalle.

DYNAAMINEN HATHAJOOGA
Fyysinen hathajooga sopii niille, jotka ovat jo aiemmin tutustuneet joogaan ja niille, jotka kaipaavat enemmän haastetta keholle. Hoitaa ja huoltaa kehoa ja mieltä samalla tavoin kuin rauhallisempikin hathajooga.

KAHVAKUULATUNNIT 

MINDKAHVA
Tunnilla käytetään välineenä kahvakuulaa sekä avataan ja vahvistetaan kehoa joogapohjaisilla liikkeillä. Taustamusiikkina klassista musiikkia tai "joogamusiikkia". Rauhallisen musiikin myötä myös tempo on rauhallisempi kuin muilla kahvakuulatunneilla. Yhdistä lujuus ja lempeys.      

KAHVAKUULA
Tehokkaita ja turvallisia kahvakuulaliikkeitä ohjaajan opastuksella. Kokonaisvaltaista harjoittelua valitsemasi kokoisella kuulalla.
 
SPORTKAHVA 45
SportKahva on kahvakuulaan jo perehtyneille kolmen vartin patteriharjoitus.

JOOGATUNNIT

AURINKOJOOGA                                        Hathajoogaa aurinkoisella twistillä ja Minna-Marin aurinkoisella asenteella.

ASTANGAJOOGAN ALKEET             Astangajooga on urheilullinen ja dynaaminen joogalaji, joka eroaa muista joogalajeista sillä että se keskittyy samanlaisena toistuvien liikesarjojen suorittamiseen hengityksen tahdissa.

HOT DAY-YOGA                                     Koostuu perinteisistä joogan seisoma-asanoista ja lattialla tehtävistä rentouttavista venytyksistä. Lämpötila tunnilla n.+38°C. Suosittelemme mukaan omaa isoa pyyhettä!

HOT POWERyoga
Poweryoga on meidän Palatsi HOTyogaa astetta haastavampi joogatunti. Puolet ajasta tehdään asanoita seisten ja toinen puolikas lattiatasolla. Mukana vahvoja, dynaamisia liikkeitä, joiden avulla vahvistetaan koko kehoa sekä lisätään liikkuvuutta je kehon hallintaa. Poweryogaa ohjataan Mindstudion lämmössä, noin 38 asteessa. Lämpö haastaa, mutta myös pehmittää ja helpottaa liikkeiden suorittamista.

KUNDALIINIJOOGA  (tauolla)
Kundaliini tarkoittaa sielun energiaa, luovaa voimaa meissä jokaisessa. Kundaliinijoogan tekniikat puhdistavat, avaavat ja vahvistavat sekä kehoa että hermostoa.

PALATSI HOTyoga
Koostuu perinteisistä joogan seisoma-asanoista ja lattialla tehtävistä rentouttavista venytyksistä. Lämpötila tunnilla n.+38°C. Suosittelemme mukaan omaa isoa pyyhettä!

SELKÄJOOGA
Ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta ja auttaa selkävaivoihin. Suosittelemme erityisesti istumatyötä tekeville.

TIIBETILÄINEN SYDÄNJOOGA
Tiibetiläisessä sydänjoogassa yhdistyvät sekä tutut jooga-asanat että tiibetiläiset sydäntä avaavat meditaatioharjoitukset. Tämä joogaharjoitus lisää myötätuntoista suhtautumista itseen ja muihin sekä vahvistaa kehoa ja terveyttä.

ÄIJÄJOOGA
Joogan avulla keho vahvistuu ja muuttuu notkeammaksi. Säännöllinen harjoittelu ehkäisee lihasjännityksiä, stressiä ja verenpaineen kohoamista sekä tehostaa keuhkojen toimintaa. Äijien oma tunti!

ÄITIYSJOOGA
Odottaville äideille tarkoitettu hatha-joogaan pohjautuva lempeä harjoitus.

PILVITUNNIT

Katso linkistä


MUUT TUNNIT

FUNCTIONALITY
Liikkuvuutta, kehonhallintaa ja voimaa kehittävää oman kehon painolla tehtävää harjoittelua.

FUNKTIONAALINEN HARJOITTELU 45
Funktionaalisessa eli toiminnallisessa harjoittelussa yhdellä liikkeellä voidaan harjoittaa niin voima-, kestävyys- kuin notkeusominaisuuksiakin. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Ei ennakkoilmoittautumisia. Treenin alussa ohjaaja näyttää liikkeet eri pisteillä, jonka jälkeen tehokasta treeniä vielä 30 min. Kokonaiskesto on 45min.

DANCEBIC
Aerobic-tyylistä tanssia tutuilla, tehokkailla liikkeillä tuunattuna tähän päivään.

KUNTOSALIOHJAUS

Opastusta kuntosalilla, pääset alkuun harjoittelussa helposti ja turvallisesti personal trainerin ohjauksessa.


LES MILLS -TUNNIT

Les Mills BODYATTACK®
Sporttinen treenitunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tunnissa yhdistyvät atleettiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Liikkeet ovat yksinkertaisia, joten sinulla ei tarvitse olla erityisen hyvä koordinaatiokyky.

Les Mills BODYBALANCE®  / BODYBALANCE® (virtuaalitunti)
Yhdistelmä tai chitä, joogan voimakkaita ja pilateksen lihaskuntoa vahvistavia liikkeitä. Voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja rentoutumista parantava harjoitus. Liikkeiden ja musiikin täydellinen tasapaino. Myös HOT-versiona lämpölamppujen alla!
        
Les Mills BODYCOMBAT®
Taistellaan pilke silmäkulmassa karskin musiikin tahtiin. Eri itsepuolustuslajeista tuttuja lyöntejä ja potkuja. Ei tarvita harjoitusparia, sillä liikkeet tehdään kuviteltua vastustajaa vastaan.

Les Mills BODYJAM®
Sykettä nostattava sekoitus viimeisimpiä tanssimuuveja ja kuumimpia saundeja! Koreografinen tunti, jossa tanssityylit vaihtelevat salsasta hip-hopiin. Tanssi itsesi tainnuksiin!

Les Mills BODYPUMP®  /
BODYPUMP® (virtuaalitunti)
Tunnilla treenataan kehon suurimmat lihasryhmät. Liikkeet tehdään levytangolla, johon jokainen itse valitsee painot. Sopii iästä ja sukupuolesta riippumatta kaikille liikkujille. Tunti ei sisällä askellusta.

Les Mills BODYSTEP® (Athletic)
Toiminnallinen steppitunti, jonka koreografia on yksinkertaisempi kuin perinteisellä Bodystep-tunnilla. Liikkeet atleettisimpia ja tehokkaita. Tämä tunti sopii kaikille, jotka haluavat haastavan ja tuloskeskeisen steppitunnin ilman monimutkaisia askelkuvioita.

Les Mills BODYSTEP® (Classic)
Sopii aktiiviselle jumppaajalle. Bodystep on koreografista askellusta steplaudalle, jota tahdittaa askeleisiin täydellisesti sopiva, menevä musiikki. Syke nousee ja hiki virtaa!

Les Mills CXWORX® 30
30 minuutin intensiivinen ja tehokas keskivartalotreeni. Lyhyen mutta terävän treenin avulla juokset lujempaa, pelaat kovempaa ja seisot vahvemmin! Osa tunnista harjoitellaan käyttäen apuna vastuskuminauhaa.

Les Mills GRIT® CARDIO 30
30 minuutin intensiivinen pienryhmäharjoitus, jossa apuvälineenä käytetään ainoastaan kehon omaa painoa. Tunti sisältää punneruksia, juoksua ja hyppyjä. Kehittää erinomaisesti hapenottokykyä, kestävyyttä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Les Mills GRIT® STRENGTH 30
30 minuutin intensiivinen pienryhmäharjoitus, jossa apuvälineinä käytetään levytankoa, irtopainoja, sekä steplautaa. Kehittää suurimpia lihasryhmiä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Sopii treenaajille, joille korkeaintensiiviset tunnit tai kuntosaliharjoittelu ovat jo ennestään tuttuja. 

Les Mills SH'BAM® 45 /
SH'BAM® 45 (virtuaalitunti)
Tämä tanssi on helppoa! BODYJAM-tuntia helpompi koreografinen tanssitunti. Musiikkina klassikkobiisejä sekä moderneja hittejä. Tule omana itsenäsi, lähde tähtenä!

TANSSITUNNIT

Les Mills BODYJAM®
Sykettä nostattava sekoitus viimeisimpiä tanssimuuveja ja kuumimpia saundeja! Koreografinen tunti, jossa tanssityylit vaihtelevat salsasta hip-hopiin. Tanssi itsesi tainnuksiin!

Les Mills SH'BAM® 45                               ►SH'BAM® 45 (virtuaalitunti)
Tämä tanssi on helppoa! BODYJAM-tuntia helpompi koreografinen tanssitunti. Musiikkina klassikkobiisejä sekä moderneja hittejä. Tule omana itsenäsi, lähde tähtenä!

SykeLattari
Sykähdyttävä tanssitunti, jossa jokainen kappale sisältää oman koreografian.

AIKUINEN+LAPSI -TUNNIT


ÄITI-VAUVALIHASKUNTO
Äidin ja lapsen yhteinen liikuntatuokio, jossa äidin lihakset saavat kunnolla töitä ja lapsi saa iloisen mielen yhteisestä hetkestä äidin kanssa! Tunnin aikana tehdään lihaskuntoliikkeitä lapsen kanssa niin, että lapsi toimii lihastyön tehostajana - "punttina". Mukana myös liikuntaleikkejä lapsen lähtökohdista käsin. Aloitusikä lapselle on n. 3kk.