Tuntikuvaukset

MIND-TUNNIT

(sis. myös kahvakuulatunnit, joogatunnit ja vanhempien ja lasten tunnit pois lukien Les Mills BORN TO MOVE™)

ASAHI®
Selänhoito-tunti, joka alkaa niskahartiaseudun rentoutuksella, jatkuu rintakehän avauksilla ja selkää vahvistavilla liikkeillä. Tunnilla myös kehitetään tasapainoa ja yhdistetään hengitystä ja liikettä. Toimii liikemeditaationa.


GYMBODY
Aloittelijalle sopiva 45 min toiminnallinen kokovartalotreeni. Vakiovälineenä monipuolinen ja tehokas Gymstick sekä ohjaajan valinnan mukaan esim. kahvakuula tai käsipainot. Valitse itse vastus ja tahti!

Les Mills BODYBALANCE™
Yhdistelmä tai chitä, joogan voimakkaita ja pilateksen lihaskuntoa vahvistavia liikkeitä. Voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja rentoutumista parantava harjoitus. Liikkeiden ja musiikin täydellinen tasapaino. Myös HOT-versiona lämpölamppujen alla!

MOVE
Mukaansatempaava kokovartalotreeni, tee omaan tahtiin. Aloittelijalle sopivalla tunnilla Vain Elämää -sarjan musiikki. Välineinä iso jumppapallo, käsipainot sekä oman kehon paino.

PILATES
Kehonhallintamenetelmä, jossa liikkeet kohdistuvat syviin lihaksiin, jotka kannattelevat asentoa ja vaikuttavat ryhtiin ja selän hyvinvointiin. Tärkeä osuus hengityksellä. Rauhallinen lihaskuntoharjoitus.

RENTOUTTAVA VENYTTELY
Kehollesi on varattu huoltoaika! Venytystä, vetreytystä, lihasten elastisuutta ja rentoutta. Tule tutustumaan kehoosi pintaa syvemmältä!

SPIRALS®
Virtaavia, musiikin rytmiin tehtäviä selkää huoltavia liikesarjoja. Liikkeitä sekä pystyssä että lattialla, vivahteita pilateksesta.


KAHVAKUULATUNNIT

KAHVAKUULA
Tehokkaita ja turvallisia kahvakuulaliikkeitä ohjaajan opastuksella. Kokonaisvaltaista harjoittelua valitsemasi kokoisella kuulalla.

SUPERKAHVA
60 minuutin kahvakuulatunti, jossa pääpaino kahvakuulan perusliikkeissä haastavampia tekniikoita unohtamatta. Kehoa haastetaan monipuolisesti erilaisten liikeyhdistelmien ja pidempien sarjojen avulla.

JOOGATUNNIT

ASTANGAN ALKEET
Fyysinen joogatunti, jossa tehdään astangajoogan alkeissarjaa.

ENERGIAJOOGA
Lisää virtaa kaamosta vastaan! Tunnilla energisoidaan kehoa kundaliinijoogaan pohjautuvilla harjoitteilla esim.erilaisilla hengitysharjoituksilla:Kutakin liikettä tehdään minuutin ajan. Myös HOT-versio lämpölamppujen alla!

SELKÄJOOGA
Ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta ja auttaa selkävaivoihin. Suosittelemme erityisesti istumatyötä tekeville.

PALATSI HOTyoga
Koostuu perinteisistä joogan seisoma-asanoista ja lattialla tehtävistä rentouttavista venytyksistä. Lämpötila tunnilla n.+38°C. Suosittelemme mukaan omaa isoa kylpypyyhettä!

ÄIJÄJOOGA
Joogan avulla keho vahvistuu ja muuttuu notkeammaksi. Säännöllinen harjoittelu ehkäisee lihasjännityksiä, stressiä ja verenpaineen kohoamista sekä tehostaa keuhkojen toimintaa. Äijien oma tunti!

ÄITIYSJOOGA
Odottaville äideille tarkoitettu hatha-joogaan pohjautuva lempeä harjoitus.


VANHEMPIEN JA LASTEN TUNNIT

ÄITI-VAUVALIHASKUNTO
Äidin ja lapsen yhteinen liikuntatuokio, jossa äidin lihakset saavat kunnolla töitä ja lapsi saa iloisen mielen yhteisestä hetkestä äidin kanssa! Tunnin aikana tehdään lihaskuntoliikkeitä lapsen kanssa niin, että lapsi toimii lihastyön tehostajana - "punttina". Mukana myös liikuntaleikkejä lapsen lähtökohdista käsin. Aloitusikä lapselle on n. 3kk.

ÄITI-LAPSIJUMPPA (1-3v.)
Äidin ja lapsen yhteinen 45 min liikuntahetki. Tunnilla on molemmille haastetta, lapselle leikin riemua ja äidille lihaskunnon ylläpitämistä. Tunti on rakennettu molempien tarpeita kunnioittaen.

ISÄ-LAPSI SEIKKAILU (2-4v.)
Tule seikkailemaan liikunnan ihmeelliseen maailmaan! Liikunta on seikkailuja ja huimia retkiä temppuradalla, uusien taitojen oppimista välineiden avulla ja iloista rytmiretkeä musiikin tahtiin. 2-4 -vuotiaille lapsille, mutta pienempienkin taaperoiden kanssa voi tulla mukaan.

Les Mills BORN TO MOVE™  (8-12v.)
8-12 vuotiaiden oma tunti täynnä toimintaa, uusia kavereita ja onnistumisen elämyksiä. Erilaiset itsepuolustuslajit, tanssit ja muut liikkeet pitävät motivaation yllä. Taustalla soi huippumusiikki! Kertamaksu 7 €, 10 kerran kortti 39 €.

 

MUUT RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

Les Mills BODYATTACK™
Sporttinen treenitunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tunnissa yhdistyvät atleettiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Liikkeet ovat yksinkertaisia, joten sinulla ei tarvitse olla erityisen hyvä koordinaatiokyky.

Les Mills BODYBALANCE™
Yhdistelmä tai chitä, joogan voimakkaita ja pilateksen lihaskuntoa vahvistavia liikkeitä. Voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja rentoutumista parantava harjoitus. Liikkeiden ja musiikin täydellinen tasapaino. Myös HOT-versiona lämpölamppujen alla!

       
Les Mills BODYCOMBAT™
Taistellaan pilke silmäkulmassa karskin musiikin tahtiin. Eri itsepuolustuslajeista tuttuja lyöntejä ja potkuja. Ei tarvita harjoitusparia, sillä liikkeet tehdään kuviteltua vastustajaa vastaan.

Les Mills BODYJAM™
Sykettä nostattava sekoitus viimeisimpiä tanssimuuveja ja kuumimpia saundeja! Koreografinen tunti, jossa tanssityylit vaihtelevat salsasta hip-hopiin. Tanssi itsesi tainnuksiin!

Les Mills BODYPUMP™
Tunnilla treenataan kehon suurimmat lihasryhmät. Liikkeet tehdään levytangolla, johon jokainen itse valitsee painot. Sopii iästä ja sukupuolesta riippumatta kaikille liikkujille. Tunti ei sisällä askellusta.

Les Mills SH'BAM™
Tämä tanssi on helppoa! BODYJAM-tuntia helpompi koreografinen tanssitunti. Musiikkina klassikkobiisejä sekä moderneja hittejä. Tule omana itsenäsi, lähde tähtenä!

Les Mills BODYSTEP™ (Classic)
Sopii aktiiviselle jumppaajalle. Bodystep on koreografista askellusta steplaudalle, jota tahdittaa askeleisiin täydellisesti sopiva, menevä musiikki. Syke nousee ja hiki virtaa!

Les Mills BODYSTEP™ (Athletic)
Toiminnallinen steppitunti, jonka koreografia on yksinkertaisempi kuin perinteisellä Bodystep-tunnilla. Liikkeet atleettisimpia ja tehokkaita. Tämä tunti sopii kaikille, jotka haluavat haastavan ja tuloskeskeisen steppitunnin ilman monimutkaisia askelkuvioita.

Les Mills BORN TO MOVE™  (8-12v.)
8-12 vuotiaiden oma tunti täynnä toimintaa, uusia kavereita ja onnistumisen elämyksiä. Erilaiset itsepuolustuslajit, tanssit ja muut liikkeet pitävät motivaation yllä. Taustalla soi huippumusiikki! Kertamaksu 7 €, 10 kerran kortti 39 €.

Les Mills CXWORX™
30 minuutin intensiivinen ja tehokas keskivartalotreeni. Lyhyen mutta terävän treenin avulla juokset lujempaa, pelaat kovempaa ja seisot vahvemmin! Osa tunnista harjoitellaan käyttäen apuna vastuskuminauhaa.

Les Mills GRIT™STRENGTH
30 minuutin intensiivinen pienryhmäharjoitus, jossa apuvälineinä käytetään levytankoa, irtopainoja, sekä steplautaa. Kehittää suurimpia lihasryhmiä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Sopii treenaajille, joille korkeaintensiiviset tunnit tai kuntosaliharjoittelu ovat jo ennestään tuttuja.

Les Mills RPM™
Tehokas intervallityyppinen pyöräilytunti kehittää jalkojen lihasvoimaa. Ohjaaja vie sinut yli mäkien ja suorien. Sopii kaiken kuntoisille, voit itse säännellä polkuvastusta. 

KUNTOSALISTARTTI 30min
Opastusta kuntosalilla, pääset alkuun harjoittelussa helposti ja turvallisesti personal trainerin ohjauksessa.

POLKUTUNNIT
Teknopalatsin oma sisäpyöräilytunti. Valitse oma polkusi. Tarjolla esim. PopRockPolku ja Rasvanpolttopolku. Kuorokaraokessa lauletaan kuorossa ja poljetaan omaa tahtia. Sopii hyvin myös aloittelijoille!

ZUMBA®
Tehokas, hauska ja mukaansatempaava! Kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Tanssia latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa!