Löydä juuri sinulle sopiva tsemppari!

Mirka Jutila


Koulutus: Liikunnanohjaaja, Vierumäki ja Yhteisöpedagogi, AMK

Esittely: Olen positiivisen elämänasenteen omaava vuonna 1985 syntynyt liikunta-alan ammattilainen. Näen ihmisen kokonaisuutena ja tavoitteenani on löytää jokaiselle oma polku hyvään oloon. Jokaisessa meissä on sisäistä voimaa, joka vain odottaa ulospääsyään.

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Monipuolinen kokemus eri lajeista sekä liikunnan ja hyvinvoinnin toimintaympäristöistä niin työn kuin harrastustenkin kautta. Erityisosaamisena juoksu, toiminnallinen harjoittelu, painonhallinta ja kiinteytys, elämäntapamuutoksen hakijat, kestävyyskunnon parantajat, lihaskuntoharjoittelun aloittajat ja harjoittelussaan paikallaan junnaavat.

MOTTO: DO(n´t qu)IT!

Mikko HämäläinenKoulutus: Personal Trainer, Kuntosaliohjaaja, Ravinto-ohjaaja ja Tietotekniikan yo.

Esittely: Olen 34-vuotias innokas terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja ja itsekin aktiivinen liikkuja. Harrastuksina mm. koripallo, salbandy, vaellus ja frisbeegolf. Moni ihminen urautuu liikkumaan aina samalla tavalla. Uskon, että pystyn tuomaan treeneihisi jotain uutta, mikä nostaa motivaatiosi huippuunsa!

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Monipuolinen liikuntatausta esim. pallopelit, juoksu, hiihto, yleisurheilu. Pitkä kokemus kuntosali-harjoittelusta (mm. vapaat painot, kahvakuula, toiminnallinen harjoittelu).

MOTTO: Mikään ei ole mahdotonta.