Trainer-esittely - löydä juuri sinulle sopiva tsemppari!

Riitta MäkäräinenKoulutus: Aikuisliikunnanohjaaja, hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja, Personal trainer ja ravintovalmentaja. Opiskelee Kalevalaista Jäsenkorjausta tukemaan kokonaisvaltaista kehonhuoltoa ja hyvinvointia.

Esittely: 25-vuotias himotreenaaja ja pienen tytön äiti. Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat aina olleet osa elämää ja intohimon kohde. Treenasin aktiivisesti läpi raskausajan ja heti synnytyksen jälkeen. Harrastan tavoitteellisesti kuntosaliharjoittelua, ja ohjaan ryhmäliikuntaa.

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Laaja kokemus liikunta-alalta, erityisesti ravintovalmennuksesta, painonhallinnasta sekä kuntosaliharjoittelun eri muodoista kuten kehon muokkauksesta. Monipuolinen liikuntatausta, mm. uinti, lentopallo, salibandy. Olen kannustava ja positiivinen tsemppaaja, mutta vaadin myös työtä oman hyvinvoinnin eteen. Toivon että pystyn välittämään samaa iloa ja intohimoa liikuntaa kohtaan asiakkailleni, mistä itse olen aina nauttinut.

MOTTO: Kipu kasvattaa, elämä opettaa.

Mikko HämäläinenKoulutus: Personal Trainer, Kuntosaliohjaaja, Ravinto-ohjaaja ja Tietotekniikan yo.

Esittely: Olen 34-vuotias innokas terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja ja itsekin aktiivinen liikkuja. Harrastuksina mm. koripallo, salbandy, vaellus ja frisbeegolf. Moni ihminen urautuu liikkumaan aina samalla tavalla. Uskon, että pystyn tuomaan treeneihisi jotain uutta, mikä nostaa motivaatiosi huippuunsa!

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Monipuolinen liikuntatausta esim. pallopelit, juoksu, hiihto, yleisurheilu. Pitkä kokemus kuntosali-harjoittelusta (mm. vapaat painot, kahvakuula, toiminnallinen harjoittelu).

MOTTO: Mikään ei ole mahdotonta.


Mirka Jutila


Koulutus: Liikunnanohjaaja, Vierumäki ja Yhteisöpedagogi, AMK

Esittely: Olen positiivisen elämänasenteen omaava 28-vuotias liikunta-alan ammattilainen. Näen ihmisen kokonaisuutena ja tavoitteenani on löytää jokaiselle oma polku hyvään oloon. Jokaisessa meissä on sisäistä voimaa, joka vain odottaa ulospääsyään.

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Monipuolinen kokemus eri lajeista sekä liikunnan ja hyvinvoinnin toimintaympäristöistä niin työn kuin harrastustenkin kautta. Erityisosaamisena juoksu, toiminnallinen harjoittelu, painonhallinta ja kiinteytys, elämäntapamuutoksen hakijat, kestävyyskunnon parantajat, lihaskuntoharjoittelun aloittajat ja harjoittelussaan paikallaan junnaavat.

MOTTO: DO(n´t qu)IT!