Löydä juuri sinulle sopiva tsemppari!

Maria Kauppi


Olen hyvinvoinnista kiinnostunut kohta parinkymmenen vuoden kokemuksen omaava valmentaja (2001 FAF). Tällä hetkellä toimin personal trainerina, ryhmäliikuntaohjaajana sekä kouluttajana FAF- personal trainereille ja tämän lisäksi myös Start-Up yrittäjänä. Elämäni on aina ollut liikunnallista ja ohjaaja sekä treenikokemusta onkin tullut kerrytettyä myös ulkomaan vuosien aikana mm. Kiinasta, Kaliforniasta ja Berliinistä.
Trainerina, kouluttajana ja ohjaajana olen vaativa mutta yli 23-vuoden joogaharrastus tuo ohjaamiseeni pehmeyttä. Asiakkaani kertovat minun olevan iloinen mutta jämäkkä – hyvä mieli, parempi treeni! Kouluttaminen ja kouluttautuminen on ja tulee aina olemaan mahtava tilaisuus päästä jakamaan oman matkan varrelta opittuja juttuja ja päästä vaihtamaan ajatuksia motivoituneen porukan kanssa!
Omat rakkaimmat harrastukset löytyvät koiran kanssa harrastettavan agilityn sekä koiratanssin ja kilpikonnien lisäksi Crossfit boxilta, Bikram studiolta, surffilaudan päältä, hiihtoladulta sekä Oulun aikuismuodostelmaluistelujoukkue Luna Borealiksen riveistä kirjoja ja ikuista opiskelua unohtamatta.
​Erityisosaaminen: Aloittelijat, painonhallinta, ryhti- ja niska/selkä/hartia, toiminnallinen harjoittelu, tavoitteellinen harjoittelu.
Koulutus:
Tradenomi (markkinoinnin johtaminen ja kansalinvälinen kauppa), FAF Personal Trainer, SAFE ryhmäliikuntaohjaaja, Suomen Kuntourheiluliitto Kuntosaliohjaaja, Hatha yoga-ohjaajakoulutus, LesMills koulutuksia.


Mikko Hämäläinen


Koulutus: Personal Trainer, Fustra-yksilövalmentaja ja ravintovalmentaja

Esittely: Olen innokas terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja ja itsekin aktiivinen liikkuja. Harrastuksina mm. koripallo, salbandy, vaellus ja frisbeegolf. Moni ihminen urautuu liikkumaan aina samalla tavalla. Uskon, että pystyn tuomaan treeneihisi jotain uutta, mikä nostaa motivaatiosi huippuunsa!

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Monipuolinen liikuntatausta esim. pallopelit, juoksu, hiihto, yleisurheilu. Pitkä kokemus kuntosali-harjoittelusta (mm. vapaat painot, kahvakuula, toiminnallinen harjoittelu).

MOTTO: Mikään ei ole mahdotonta!

Trainer-yhteydenotot:

mikko.hamalainen@teknopalatsi.fi

Riitta Mäkäräinen


Olen tsemppaava liikunta-alan yrittäjä ja pienen lapsen äiti.
Olen kilpaurheillut koko ikäni sekä joukkue-että yksilölajeissa,harrastaen mm.koripalloa,salibandyä,lentopalloa, uintia, telinevoimistelua, nykyisin omat treenini painottuvat kuntosaliharjoitteluun ja kehonmuokkaukseen kilpaillessani Body Fitneksen -163cm sarjasa.

Rakastan työskennellä erilaisten ihmisten parissa ja kehittää jatkuvasti itseäni opiskelemalla kaikkea hyvinvointiin liittyvää. Huomioin jokaisen yksilönä ja keskityn valmennuksessa hakemaan juuri jokaiselle sopivaa vaihtoehtoa auttaen oikeasti omaksumaan ja oppimaan asiat pysyviksi elämäntavoiksi. 
Toivon välittäväni jokaiselle positiivista asennetta terveyteen ja hyvinvointiin, sekä samaa palavaa intohimoa liikuntaa kohtaan, joka minutkin saa jatkuvasti itseäni haastamaan!
Omaan usean vuoden kokemuksen erilaisista asiakkaista ja ryhmistä sekä liikuntapaikoista, erityisosaamistani on varsinkin kuntosaliharjoittelu, kehonmuokkaus, ravitsemus, painonhallinta ja aloittelijoiden ohjaus.

Ryhmäliikuntaa olen ohjannut 11 vuotta, keskittyen kahvakuulailuun, erilaisiin kehonhuolto-ja venyttelytunteihin sekä lihaskuntoharjoitteluun.
Olen käynyt aikuisliikunnanohjaaja-koulutuksen sekä ryhmäliikuntaohjaajan koulutuksen,lisäksi yrittäjän ammattitutkinnon. Olen Trainer4you koulutettu Personal trainer, ravintovalmentaja, kahvakuulaohjaaja, lisäksi olen käynyt vesiliikuntaohjaajan ja muita ryhmäliikuntakoulutuksia, hierojan opinnot sekä opiskelen Kalevalaista Jäsenkorjausta.