Fustra
Mitä Fustra on?

Haluatko eroon niska- ja selkäkivuista? Hyvän ryhdin?

Fustra on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa. Ensimmäisellä treenikerralla analysoidaan lähtötilanne – missä asennossa kävelet ja istut? Fustra keskittyy jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin, harjoittelu- ja ruokaohjelma räätälöidään asiakkaalle aina henkilökohtaisesti.

Suomalaisten yleinen ongelma on lihasepätasapaino. Vartalon selkäpuolen lihakset ovat etupuolta heikoimpia, mikä rasittaa niveliä, selkärankaa ja lihaksistoa. Tämä on yksi merkittävä syy, miksi suuri osa suomalaisista kärsii eriasteisista niska- ja selkäkivuista. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla vartalon asentovirheet saadaan korjattua, aikaiseksi hyvä ryhti ja kivuton arkipäivä.

Metodin yksi monista eduista on sen käytön monipuolisuus. Fustra- metodi soveltuu kaikille – lajista ja tavoitteista riippumatta – sillä jokaisessa kehossa on omat kehittämiskohteensa.

Fustra on on myös Vuoden liikuntatuote 2012.

Sopiiko minulle?


  • Kärsin niska- ja selkäkivuista
  • Haluat pudottaa tehokkaasti ja turvallisesti painoasi
  • Teet istumatyötä tai olet paljon tietokoneella
  • Haluat kehittyä omassa lajissasi, kuten golf, joukkuepelit, tennis

Kesäkuun lukujärjestyksestä löydät Fustra-Tyky -tunnin. 

Hankkiudu eroon vuosia vaivanneista niska- ja selkäkivuista Fustra-Tykyssä. Fustra-harjoitusmetodia nyt ryhmätreeninä koko kesäkuun ajan. Käy testaamassa voimassa olevalla kuntoilukortillasi. Syksyllä voit tilata työyhteisöllesi oman Fusta-Tyky tunnin ja näin lisäätte ryhtiä yrityksenne henkilöstölle. Mukaan tunnille mahtuu 12 henkilöä. Tunnilla 2 ohjaajaa, joten saat henkilökohtaisempaa opastusta.

Historia

Fustra on suomalaisen Jarkko Kortelaisen kehittämä metodi, joka sai alkunsa 2005 Göteborgissa. Tällä hetkellä metodia käyttää tuhannet ihmiset ympäri maailmaa.


Lehtiartikkeleita ja hinnasto

Lehtartikkelit
Hinnasto