Kuntosali

Kuntosalia laajennetaan

Teknopalatsin historian 5. laajennuksen myötä kuntosalille tulee lisää tilaa noin 200 neliötä. Yhteensä tilaa on noin 700 neliön verran. Laajennusosio on jo käytössä ja laitteita järjestellään parhaillaan väljemmin. Uusia laitteita on tilattu ja tavoitteena on, että sali olisi priimakunnossa syyskuun loppuun mennessä.

Kuntosalilta löytyy sekä Matrixin, Technogymin että Davidin laitteita monpuoliseen treenitarpeeseen. Salilla on myös vapaille painoille oma huone yläkerrassa, sekä penkkipunnerrus- ja kyykkyhuone.  Lisäksi salilta löytyy  aerobisia laitteita; juoksumattoja, crosstrainereita, soutulaitteita, steppereitä sekä kunto- ja spinningpyöriä.

Lisäpalvelut

  • Lasten leikkipaikka                                                                                                                          Käytössä kuntosalin ollessa auki.
  • Lastenhoito
    Tiistaisin klo 17.20-19.40. Lisätietoja respasta ja täältä.                                                                     
  • Kuntosalistartti 30min Trainerin opastuksella                                                                   Tiistaisin klo 17.30 - 18.00
    Keskiviikkoisin klo 16.20 - 16.50
Tarjolla myös erillisiä valmennuspaketteja,
joista löydät enemmän tietoa sivulta Trainer-palvelut.

Lapset treenaamassa

Kasvavan nuoren turvallisuuden vuoksi edellytämme 15 vuoden ikää kuntosaliharjoittelijalta hänen kuntoillessaan ilman aikuisen valvontaa.

12-vuotias on tervetullut aikuisen kanssa. Lue lisää nuoren kuntosaliharjoittelusta tästä.